Süti beállítások

A Roadstone téligumi kínálatából

A Roadstone téligumi kínálatából

A Dél-koreai Roadstone gumiabroncsgyártót a Nexen Tire hívta életre 1958-ban, a cél az európai piac meghódítása jó minőségű abroncsaikkal és egy hangzatosabb névvel. A Nexen nem sajnálja a pénzt a Roadstone felfuttatásától, a minőség javulása egyre jobban érezhető, és az eladások is nőnek a kontinensen. A cég másik célja, hogy bekerüljön a high-end gumiabroncsgyártók szűk táborába. Most a Roadstone téligumi választékukból ismertetünk néhányat a gyártó oldaláról.

Roadstone WinGuard SnowG

Kiemelkedő biztonságot nyújtó téligumi, melyet annak megfelelően fejlesztettek, hogy lehetőleg minden téli körülmény között optimális teljesítményt nyújtson. Több száz lamella gondoskodik a csúszós, jeges felületeken való jó tapadásért. Az aszimmetrikus futófelületi mintázaton három széles hosszanti horony gondoskodik a kiváló nedves tapadásról, és az anti-aquaplaning hatásról. Erőteljes vállblokkok biztosítják a kanyarvételek stabilitását, és a komfortérzetet.

Roadstone WinGuard Sport

Kifejezetten a sportos vezetést kedvelők számára fejlesztette ki Roadstone ezt a téligumi típust, mely a magasabb sebességek mellett is kitűnő tapadást biztosít, és nem csak a havas és jeges útviszonyok között, hanem a téli lehűlt száraz aszfalton is. Az optimalizált szilika komponensekkel ellátott futófelület kiválóan tapad a legnagyobb hidegben is, és remekül alkalmazkodik a hőmérséklet változásokhoz.

Roadstone EuroWin

Kitűnő fékteljesítmény és vezetési kezelhetőség jellemzi a csapadéktól nedves és jeges, havas, csúszós körülmények között. Kiemelkedően megbízható téligumi, egyenletesen optimális teljesítménye soha nem hozza ismeretlen, meglepő helyzetbe az autó vezetőjét. A forgásirányos V-formájú mintázat nagyfokú védelmet biztosít a vízen felúszás ellen. A Kiegyensúlyozott tapadást a speciális gumikeverék és a sűrű lamellázottság biztosítja. Alacsony zajszintű és komfortos téli abroncs.

Roadstone WinGuard SUV

Kiemelkedő szintű védelmet jelent a hidroplaning (vízen felúszás) veszélyes jelensége ellen, kitűnő egyenletes téli teljesítményt nyújt a SUV autók és a négykerék-meghajtású terepjárók számára. Kiváló stabilitás és kezelhetőség, alacsony zajszint és nagy sebességű nedves tapadás jellemzi. Remek vonóerő átadás a havas útfelületeken, és átlag feletti kanyarvételi stabilitás a téligumi oldalfalán található megerősítésnek köszönhetően.

Roadstone WinGuard

Kiváló minőségű stabilitás a hóval fedett útszakaszokon, kitűnő kezelhetőség és pontos reakciók jellemzik a havas és jeges felületeken még nagyobb sebességű haladás során is. Kiemelkedő fékteljesítmény a különleges alakú futófelületi blokkoknak és az azokon található lamelláknak köszönhetően. Kiváló a vízkiszorító hatékonysága, melyet a széles és ívelt keresztirányú árkok biztosítanak. Komfortosság és alacsony zajszint.