Kosár tartalma:

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

A Barum Polaris 3 téli abroncs szépen szerepelt és ajánlott minősítést szerzett az ADAC 2015-ös téli tesztjén!

IDE kattintva megtekintheti az eredményeket!

 

Elődjéhez képest eggyel több beépített csatornájával a Barum Polaris 3 gördülési ellenállása száraz úton csökkent, ezáltal jelentős fogyasztás csökkenés mérhető.

Az abroncs futófelületén lévő blokkokba épített újdonság, melyet a Barum mérnökei hófogónak neveztek el, megakadályozza, hogy lassú sebességgel gördülő keréknél a hó kicsússzon a hosszanti irányban futó csatornákból, ezáltal a gumiba szorult, és az úton lévő hó az, amely egymáshoz tapadva jelentős tapadást nyújt a gépjármű számára. A sebesség növelésével az így megfogott hó távozik az abroncsból, és a gumi alkalmassá válik a száraz uton történő közlekedésre.

A blokkokba épített eltérő mélységű kapaszkodóélek miatt egyenletesebbé vált a nyomás eloszlása, ez pedig megnöveli a futásteljesítményt, és az élettartamot.

A kiszélesített vállblokkok elődjénél több vizet vezetnek ki az abroncs mellé, így kevesebb vizet "tol" maga előtt az abroncs, jelentősen csökkentve ezzel az aquaplaning hatást!

Az ADAC 2012-es és 2013-as és 2014-es téli gumiabroncs tesztjeiben egyaránt "ajánlott" minősítést szerzett, és közvetlenül a prémium márkák közelében végzett.

A Barum abroncsaihoz webáruházunkban javíthatatlan mechanikai sérülés esetére fenntartott extra cseregaranciát is nyújtunk!

Keresse webáruházunkban!

Felnikereső

Akciós téli gumik kiszállítása az ország területén bárhová futárral 4db guminál már ingyen!

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Örömmel jelentjük, hogy a 2012-es Hankook nyári nyereményjáték főnyereményét, a Ford Focus személyautót a K 12042 sorszámú számlával vásárló vevőnk nyerte meg!

Kívánjuk, hogy Önnek is hasonló szerencséje legyen velünk!