Kosár tartalma:

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Hírek

Seal Technológiás abroncsok

Seal technológia - defekttűrő abroncs kicsit másképp

Bővebben...
 

Miért érdemes a téli gumi profil mélységét ellenőrizni?

Ha még nem cserélte ki a nyári gumit télire, akkor már tényleg itt az ideje, hiszen a hőmérő higanyszála már régen nem közelíti meg a plusz 7 fokot.

Bővebben...
 

Mikortól kötelező a téli gumi Magyarországon?

Magyarországon nem kötelező a gumicsere, ugyanakkor – saját és az úton lévő mások biztonsága érdekében – ajánlott a tartós 7 fok alá eséskor már téli gumira váltani. 

Bővebben...
 

Megbüntet a rendőr ha nincsen téli gumi az autón?

A címben feltett kérdésre nagy egyszerűséggel azt a választ lehet adni, hogy nem, ám ez nem azt jelenti, hogy érdemes nyári gumival közlekedni a téli utakon, pusztán annyit jelent, hogy ha a rendőr megállít, akkor nem kell ezért büntetést fizetni.

Bővebben...
 

Hol kötelező a téligumi?

A téli gumicsere előtt mindenhol azt lehet olvasni, hogy elérkezett az idő, hogy kicseréljük az abroncsokat, hiszen beállt az átlagos 7 fok alatti hőmérséklet stb. Ez egy kissé megtévesztő egyébkén, hiszen Magyarországon nem kötelező téligumit viselni az autónak a nagy hidegben. A cikkek inkább arra ösztönöznek, hogy ettől függetlenül érjük fel ésszel, hogy nem biztonságos a nyári gumi télen, tehát érdemes inkább a cserét beiktatni. Igen, jól gondolja, Magyarországon még nem kötelező a téligumi, bár már rebesgetik, hogy hamarosan be fogják vezetni hazánkban is ezt a törvényt. Nézzük most, hogy ennek mik lehet az előnye, illetve hogy a környező országokban mi a helyzet a kötelező téligumi kapcsán.

Bővebben...
 

Hány éves téli gumit szabad használni?

A téli és a nyári gumicserék idején is sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon biztonságos-e a tavalyi gumi, vagy a már évek óta nyüstölt abroncs, vagy éppen az idén kell majd újat vásárolniuk. A kérdés jogos, hiszen sehol nem találunk olyan információt, hogy a gumik hány évig bírják, hogy hány év után kötelező a csere.

Bővebben...
 

Vegyek új téli gumit vagy jó a használt is?

Sokakban felmerül a kérdés, amikor eljön a gumicsere ideje, hogy jó lesz-e még a tavalyi vagy újat kell vásárolni? Meddig lehet egy téli gumit használni, mik azok a feltételek, amelyeknek meg kell, hogy feleljen egy téli gumi? – ezeket a kérdéseket járjuk most körbe cikkünkben.

Bővebben...
 

Milyen téli gumit vegyek az autóra?

Évente két alkalommal cseréljük az autók gumiját, amikor tartósan 7 fok alatt vagy felett van a hőmérő higanyszála, akkor elérkezik az idő, hogy vagy a téli vagy a nyári gumik kerüljenek a járműre. Sokan vannak, akik azonban a téli gumival róják egész évben az utakat, illetve olyanok is, akik pénzspórolás céljából a négyévszakos mellett döntenek.

Bővebben...
 

Gumi méretek jelentése

Új gumiabroncsot nem egyszerű vásárolni, pedig néhány évente szükség van rá. Az ember azt gondolná, hogy a gumiabroncs vásárlás pusztán annyiból áll, hogy bemegy a boltba és azt mondja, „ezt és ezt szeretné”, vagy rendel az internetről ugyanolyan abroncsot, mint amilyet addig használt – ez azonban nem így van. Tudjuk meg először azt, hogy mikor is van szükség gumicserére, illetve tanuljuk meg, hogy hogyan is kell értelmezni a gumi méreteket – így már tudni fogjuk azt is, hogy miért kell kissé többet gondolkodni azon, hogy milyen gumit vásároljunk. Cikkünkben a gumi méretek jelentésére koncentrálunk.

Bővebben...
 

Budget kategóriás téli gumiabroncsok

Amikor azt halljuk, hogy „budget kategória”, akkor mindenki rögtön az olcsóra, ezzel együtt pedig a minőségtelenre gondol. Ez sajnos így van, és a sajnost azért mondjuk, mert ez nem minden esetben igaz, illetve nem minden termékre igaz. Az autógumik esetében például a budget nem egyenlő a rosszal. Cikkünkben megpróbáljuk elmagyarázni, hogy mit is jelent pontosan a budget kategória, és hogy miylen téli gumiabroncsokat ajánlunk ebből.

Bővebben...
 

Téli gumi márkák besorolása – milyen abroncsot vásároljak?

Elérkezett a téli gumik cseréjének ideje, és elérkezett az autótulajdonosok kérdéseinek tömkelege. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az, hogy milyen abroncsot visel az autónk – egyszerűen a sofőrök nem veszik figyelembe azt, hogy a gumi típusa kihatással van a biztonságra, a teljesítményre és a környezetre is és a gumi természetesen összhangban kell hogy legyen a járművel, illetve a felnivel is. 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>
1 / 4 oldal

Felnikereső

Akciós téli gumik kiszállítása az ország területén bárhová futárral 4db guminál már ingyen!

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Örömmel jelentjük, hogy a 2012-es Hankook nyári nyereményjáték főnyereményét, a Ford Focus személyautót a K 12042 sorszámú számlával vásárló vevőnk nyerte meg!

Kívánjuk, hogy Önnek is hasonló szerencséje legyen velünk!