Süti beállítások

Prémium kategóriás téligumik

Prémium kategóriás téligumik

A következőkben hat prémium gyártó egy-egy kiváló minőségű téligumi típusát mutatjuk be. 

Téli gumiabroncs választékunk megtekintéséhez kattintson ide!


Michelin Alpin A4

A francia gyártó téligumi típusai rendre a tesztek élén végeznek, az Alpin A4 is tesztgyőztes volt kiadásának évében. Kiváló tapadást nyújt a téli nedves és száraz felületeken, és még a nehéz téli körülmények között, sáros, havas vagy jeges útszakaszokon is biztonságos fogást talál. A V alakú futófelület kiemelkedő hatékonysággal távolítja el a fontos tapadó felületek elő a vizet, latyakot és sarat. Kivételesen alacsony üzemanyag-fogyasztás, és extrém hosszú élettartam jellemzi.

Continental Contiwintercontact TS 850

Szintén tesztgyőztes prémium téligumival van dolgunk, mely a kompakt és középkategóriás járművek számára jelent tökéletes téli megoldást. A legújabb műszaki vívmányok eredményeként a kezelhetősége a hideg évszakban különleges. Kiváló tapadás és rövid fékút jellemzi a havas és jeges, valamint nedves és száraz útfelületeken. Alacsoyn gördülési és súrlódási ellenállása miatt kiemelkedően agy futásteljesítménye, és kis üzemanyag-fogyasztása van.

Dunlop SP Winter Response 2

Kiváló kormányozhatósági tapadás jellemzi csúszós kanyarokban is, és különösen jók a vezetési tényezők nedves körülmények között. Az aquaplaning tulajdonságaira az ADAC tesztjén megkapta az egyedüli legjobb értékelést és a 'nagyon ajánlott' kitüntető jelzőt. A kitűnő téli tapadást több száz speciális formájú és anyagkeverékű lamella biztosítja, kiváló a fékteljesítmény, és a gyorsító erők átadása is. Alacsony gördülési súrlódás – kevés üzemanyag fogyasztás.

Goodyear Ultra Grip 8

A rendkívül sikeres Ultra Grip sorozat 8. tagja többek között három dimenziós tervezésű és formájú blokkokra osztott futófelülettel éri el kivételesen kiegyensúlyozott jó minőségű téli tapadását. Az irányított futófelület rendkívül nagy vonóerő átadásra képes, és nagyon rövid fékúttal rendelkezik. Kiváló aquaplaning védelem, átlagon felüli érintkezési terület és az innovatív futófelületi keverék miatt kivételesen alacsony kopás jellemzi.

Bridgestone Blizzak LM 32

A kivételesen kiegyensúlyozott téli abroncsok egyike a Blizzak LM 32, mely kiváló vezetési élményt nyújt amellett, hogy magas minőségű tapadást biztosít a havas és jeges, valamint a száraz és nedves téli körülmények között. A forgásirányos mintázat kiváló aquaplaning védelmet biztosít, a nagy lamella sűrűség pedig a csúszós felületeken való biztos tapadást segítik megteremteni. Kényelmes, alacsony fogyasztású tartós téligumi.

Pirelli Winter Snowcontrol Serie 3

Kiegyensúlyozott teljesítményű és remek ár/érték arányú téligumi, tökéletes választás a kisautók és középkategóriás személygépkocsik számára főként városi használat esetén. Meggyőző vezethetőség nedves, havas és jeges útviszonyok között, szélesebb érintkezési felület és különleges lamellák segítik a tapadás minőségének maximalizálását. Környezetbarát és gazdaságos, valamint üzemanyag-takarékos kivitel.