Kosár tartalma:

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Egy téligumi kiválasztása soha sem könnyű feladat, az egyre több gyártó egyre szélesebb választékából csak segítséggel lehet kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. Most némi segítséget szeretnénk nyújtani ehhez a nehéz döntéshez. Itt most főként a leggyakoribb méretekben (205/55 R16 és 225/45 R17) válogatunk, és a normál közép európai téli körülményekhez, nem a kemény skandináv telekhez. A felsorolás ABC sorrendben, nem a minőség sorrendjében történik.

Bridgestone Blizzak LM001

A japán gyártó teljesen új generációját képviseli, kiemelkedő kutatások és fejlesztések eredménye, kitűnően teljesít az összes téli jellemző tekintetében, ezzel a rendkívül kiegyensúlyozott téli abroncsok sorába tartozik. Tökéletes választás városba és vidékre is.

Continental ContiWinterContact TS850

A TS850-es szinte egy viszonyítási abroncs lett, több teszt győzteseként kiváló teljesítményt mutat a téli száraz és nedves, havas és jeges körülmények között is, így szintén az egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményű téli abroncs a jelenlegi választékban. Ez az abroncs rendkívüli mértékben növelte a cég versenyképességét.

Dunlop SP Winter Sport 4D

A fejlesztések célja egy olyan téligumi kialakítása volt, mely kiválóan teljesítményt nyújt a sportautók, és más nagyobb teljesítményű limuzinok használatakor. A TS 850-es minden téli körülmény közepette biztosítja a sportos vezetést kedvelőnek a megfelelő vezetési élményt, és természeten a megfelelő biztonságot is.
Goodyear UltraGrip 9
Úgy tűnik a Goodyear ezzel az abronccsal a jövőbeni benchmarkot készítette el, remekül teljesít minden egyes téli szempont szerint, és több teszten is sikerült a Continentalt letaszítani a trónjáról. Kiváló eredményei közül külön említésre méltó a havas körülmények közötti tapadása.

Michelin Alpin 5

Ez az abroncs talán kissé halványabbra sikeredett, mint az előző generációk, de a Michelin mindig hozza az átlagostól sokkal jobb gumiabroncsokat, és a cég híresen hosszú élettartamú abroncsaiban eddig még senki nem csalódott. Kiemelkedő teljesítmény havon, száraz és nedves útfelületeken.

Nokian WR D3

A Nokiann gumik minőségét sem kell már az európai autósok számára biztosítani, a skandináv autósok kedvence most a közép európai időjárásban kiválóan működő modellt hozott létre, mely nem egy prémium gyártót szorított maga mögé az 2014-es teszteken. Kiváló választás a kompakt és a városi autók számára.

Nokian WR A3

A WR A3-ast kifejezetten a nagyobb teljesítményű, sportosabb járművek elvárásainak megfelelően fejlesztették ki. Ezzel az abronccsal a téli vezetés is élvezetes élménnyé alakul át, a sportos vezetők teljes biztonságban irányíthatják lendületes járműveiket a csúszósabb téli időszakban is.

Yokohama V905 W.drive

A közepes és nagy méretű szedánok, valamint SUV járművek számára kifejlesztett téligumi kifejezett meglepetése ennek az évnek, kiváló biztonsági jellemzőkkel rendelkezik, és mindemellett az egyik legjobb vezetési élményt nyújtó téli abroncs.

Felnikereső

Akciós téli gumik kiszállítása az ország területén bárhová futárral 4db guminál már ingyen!

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Örömmel jelentjük, hogy a 2012-es Hankook nyári nyereményjáték főnyereményét, a Ford Focus személyautót a K 12042 sorszámú számlával vásárló vevőnk nyerte meg!

Kívánjuk, hogy Önnek is hasonló szerencséje legyen velünk!