Kosár tartalma:

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Téligumi tesztek

ADAC TÉLI GUMI TESZT 2017

2017 szeptember 24-én az ADAC kihozta az idei téli gumi tesztjének eredményeit.

Bővebben...
 

ADAC 2016 téligumi teszt

Az autósok lassan-lassan elkezdhetnek böngészni a téligumik között, ha nem szeretnének lemaradni a legjobb teljesítményűekről. Az ADAC 2016 téligumi teszt már régen megtörtént, hiszen amíg mi a 30 fokban hűsöltünk, vagy próbáltuk túlélni a meleget, ők addig letesztelték, hogy melyik téli gumit ajánlják majd a cserére. Így megy ez minden évben, hogy a tartós 7 fok alá süllyedésnél már felkészülten indulhassunk neki a gumicserére – természetesen az új gumival a hónunk alatt.

Bővebben...
 

Segítések az ADAC téligumi tesztek megértéséhez

Hivatásos sofőrök, gyakorlott autósok, gumis szakemberek, és még sokan mások nyilván tudják, hogy mi is az az ADAC téligumi teszt. A nem autózok, kevésbé gyakorlottak, a nők – nos, ők nem feltétlenül ismerik a kifejezést, de lehet, hogy érdekli őket. Így hát kezdjük az elején a dolgot!

Bővebben...
 

ADAC téligumi teszt 2015

A lényeg, hogy nagyobb (205/55R16) méretben megint a Conti TS 850 nyert, rajta kívül a Yokohama W.Drive V905 szepelt még jó eredménnyel, de dobogón végzett a Goodyear UG9 is. Érdekesség, hogy a Nokian a WRD3-at küldte harcba, amivel kifejezetten jó pozíciót értek el, holott a szezonra már kijöttek a Nokian WRD4-gyel, ami sokkal jobb menettulajdonságokkal rendelkezik. 165/70R14 méretben kissé másképp alakultak az eredmények, a képre kattintva megnézheti azt a táblázatot is. Keresse az abroncsokat webáruházunkban a legjobb árakon!

Bővebben...
 

ADAC téligumi teszt 2014: az eredmények itt!

Nézze meg a legfrissebb 2014-es ADAC téligumi teszteket.

Bővebben...
 

ADAC téligumi teszt 2013

Megtekintheti a 2013-as téligumi adac teszteket. A gumik megkaphatóak webáruházunkban.

Bővebben...
 

Felnikereső

Akciós téli gumik kiszállítása az ország területén bárhová futárral 4db guminál már ingyen!

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Örömmel jelentjük, hogy a 2012-es Hankook nyári nyereményjáték főnyereményét, a Ford Focus személyautót a K 12042 sorszámú számlával vásárló vevőnk nyerte meg!

Kívánjuk, hogy Önnek is hasonló szerencséje legyen velünk!